Werkwijze

Linkbuildingbureau.nl plaatst op een effectieve en doelgerichte manier uw website link op andere websites. Dankzij een opgebouwd netwerk van vele partners, kunnen we snel schakelen en de juiste links voor uw website vinden. Wij maken gebruik van vele verschillende type links, wat zorgt voor een breed en gevarieerd linkprofiel voor uw website. Hieronder vindt u een overzicht van enkele type links die wij plaatsen.

Linkbait
We plaatsen interessante content op uw website of uw blog. De content plaatsen we vervolgens door middel van RSS feed op uw Facebook en Twitter account. Met linkbait werken we aan 3 hele belangrijke aspecten die bevorderlijk zijn voor uw ranking in Google:
- U krijgt goede en verse content op uw website “content is king”.
- U krijgt meer volgers op facebook of op twitter.
- Andere plaatsen uw website link over het web, waardoor uw website een goed linkprofiel opbouwt.

Partnerlinks
Bij partnerlinks gaan we op zoek naar partners en/of concurrenten die eventueel uw link op hun website willen plaatsen. U behaalt niet alleen voordeel uit het verkrijgen van links, maar u bouwt ook een netwerk van partners op. Wij leggen contact met deze partners door middel van bellen of mailen.

Social Media Links
Bij social media links zoeken wij naar relevante topics waar we een adviserende reactie kunnen plaatsen met uw bedrijfsnaam. Dit kunnen topics zijn op forums of blogs, maar ook kan het op Twitter of andere social media platformen. Op deze wijze plaatsen wij links naar uw website en proberen wij uw merk of bedrijf een positieve uitstraling te geven.

Persberichten
In samenwerking met u, plaatsen we persberichten over uw bedrijf of merk op verschillende platformen. In het persbericht plaatsen we vervolgens een relevante link naar uw website. Persberichten creëren gratis publiciteit voor uw bedrijf en zorgen voor een verbeterde positie in Google.

Startpagina Links
Op verschillende startpagina dochters plaatsen we uw link. Dit zijn relevante dochterpagina’s die gaan over uw product of branche.

Gast Blogging
We gaan op zoek naar een relevant blog om uit uw naam een relevant artikel te publiceren. Met dit artikel proberen we linkjuice te creëren naar uw site en naar het geschreven artikel.

Bladwijzerlinks
Op verschillende bladwijzerwebsites raden we uw website aan als een leuke en goede website. Bladwijzerlinks is de Nederlandse vertaling van bookmarking links.

Forumlinks
We gaan opzoek naar relevante forums en/of discussies waar we uw bedrijf bij kunnen aanmelden.

Web 2.0 Links
We maken microsites over uw bedrijf of product en plaatsen een link van de microsites naar uw site.

Directory links
We zoeken verschillende bedrijfsgidsen waarbij uw bedrijf eventueel een vermelding kan krijgen.

Rapporteren van de Links
De links die wij plaatsen kunt u volgen doormiddel van een live rapportage systeem. U kunt op elk moment van de dag inloggen om het stijgende aantal links naar uw site te controleren. Ook tracken wij uw zoekwoorden en houden wij dagelijks een zoekwoorden grafiek bij.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, of wilt u meer over ons weten? Navigeer dan naar één van de volgende pagina’s.